Radnički i Novi Pazar otvaraju 27. kolo

RadnickiFudbaleri Radničkog i Novog Pazara odigraće premijernu utakmicu 27. kola Supelrige Srbije. Duel sa neugodnim rivalom niški tim dočekuje osokoljen sjanim partijama u nastavku sezone i željan novog slavlja pred domaćom publikom. Ipak, postoje problemi vezani za igrački kadar. Trener Nišlija Milan Rastavac neće moći da računa na kapitena tima Aleksandra Jovanoviča i Petra Đuričkoviča, tako da če ofanzivnu liniju popuniti mlade snage Radničkog Miodrag Todorović i Petar Krstić. Rastavac očekuje da će izdanci niške škole fudbala iskoristiti ukazanu priliku, da če tim delovati kompaktno na terenu i da če uz podršku navijača upisati 12. trijumf u sezoni.

Sa druge strane, Novi Pazar je tokom zimske pauze promenio trenera, medjuim, Zoran Marić još uvek nije upisao pobedu sa novim klubom.

To je bez sumnje dodatini motiv za Pazarce, koji če na gostovanju u Nišu pokušati da budu opasniji po protivnički gol. Iz tog razloga trener Marić je najavio da če njegova ekipa zaigrati sa dvojicom napadača.

Pored forme i domačeg terena na strani Radničkog je i ogromna prednost u bodovnom saldu, Nišlije trenuno imaju 41 bod, čak 15 više od svog narednog rivala.

Da li če Radnički nastaviti seriju dobrih rezutlata ili če Novi Pazar prekinuti niz bez trijumfa, videćemo u meču koji startuje u petak od 17 časova na stadionu Čair.